Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Гребінківська територіальна громада

02.07.2024 15:27

Уникайте фейкових продавців та рієлторів: 5 маркетплейсів з інтеграцією Дії

668bdb7a4f856__thumb_984_730_410_0_0_auto.jpg

Маркетплейси інтегрують сервіси Дії, щоб зробити майданчики безпечнішими: уникнути створення фейкових акаунтів та запобігти шахрайству. 

Сервіси Дії в маркетплейсах — це win-win. Чому? Бо переваги відчувають і бізнеси, і клієнти.

Продавці та фахівці підтверджують особу за допомогою Дія.Підпису чи шерингу документів — так проходять перевірку за хвилину, а на деяких платформах — ще й отримують спеціальну позначку перевіреного акаунта. Сервіси Дії спрощують процес підтвердження особи, бо не потрібно вносити дані власноруч чи фотографувати документи і далі чекати на їх перевірку. 

А покупці та замовники послуг можуть бути впевненими, що мають справу з реальними людьми.

AUTO.RIA та DIM.RIA 

Продавці авторизуються на найбільших маркетплейсах перевірених авто і нерухомості через Дія.Підпис. Так підтверджують, що акаунт веде реальна людина й отримують спеціальну позначку «Авторизований через Дію». Це додає довіри й впевненості, що з продавцем можна співпрацювати.

Rieltor.ua

Коли йдеться про оренду чи купівлю житла, важливо мати справу з перевіреними фахівцями. Якщо рієлтор підтверджує особу з Дія.Підписом, акаунт отримує спеціальну позначку та вважається справжнім. Більше перевірених профілів — менше фейкових акаунтів.

Kabanchik.ua

Фахівці з Дією підтверджують особу на сервісі за лічені секунди. Для перевірки профілю достатньо пошерити копію ID-картки, закордонного паспорта чи водійського посвідчення через Дію. А замовники будуть впевнені в тому, що їх фахівець перевірений. Тепер не потрібно робити селфі з документом та чекати кілька днів перевірки. Пошерили через Дію — почали виконувати замовлення.

Kasta

На маркетплейсі одягу та взуття Kasta продавці теж можуть зареєструватися з шерингом паспорта через Дію. Дані з цифрової копії автоматично заповнять поля у формі реєстрації. Тож продавцю не потрібно вводити їх вручну, а потім ще фотографувати документи. Функція доступна для дійсних ФОПів, які мають ID-картку або закордонний паспорт у застосунку Дія. Надсилайте копію паспорта через Дію та продавайте свої товари в Україні та Польщі.

Маєте маркетплейс і хочете авторизувати чи верифікувати користувачів через Дію? Переходьте на сайт Інтеграція Дії, щоб дізнатись про всі варіанти інтеграції та замовити консультацію.